Vissza a főoldalra

Versenycsapat - Toborzás

Dátum
2012.12.05. | Írta: Dr. Kékesi Tamás, Kutas Dávid | Szerkesztette: Kutas Dávid Tamás


A Bánkút Síklub Versenyszakosztálya (BSKV) 2004-ben alakult és 2006-ban már serdülő magyar bajnokkal is rendelkezett, később több egyéni és csapat magyar bajnoki címmel és feltűnő nemzetközi eredményekkel is igazolta minőségi síelés iránti elkötelezettségét. Az önkéntesség elvén létrejött versenycsapat legjobb versenyzőinek egy része már továbblépett, illetve elköltözött, vagy éppen "kiörögedett". Ezt a hagyományt azonban érdemes folytatni. Éppen ezért lehet a következő felhívás érdekes a környékbeli elhivatott síelő szülők és gyermekeik számára.

A BSKV csapata igyekszik minél több nyílt edzést biztosítani a továbbiakban is a Bánkútra rendszeresen ellátogatni képes fiatal versenyzőjelölteknek. A működés abszolút non-profit alapokon nyugszik. Az edző-csapatvezető nem kap díjazást a munkájáért, de a szükséges felszerelések, síbérlet és az utazás biztosítása egyéni felelősség. Azonban az önálló síelgetés helyett, a csapattal tartva nagyobb fejlődést és a síelésben így nagyobb örömöt is lehet elérni. Mindehhez a rendszerességgel járó egészségvédelem és járulékos értékek fejlesztése is társul. A versenycsapat és az edzések vezetője Dr. Kékesi Tamás, a szervezésben Kutas Dávid segít.

További információk a versenycsapatról: BSK - Versenycsapat

Egy nap a csapattal, képekben: Galéria - Fotók - Super G edzés

A következő időszakban, az előző szezon tapasztalatai és lehetőségei alapján, a versenyszakosztály vezetője, lehetőséget biztosít a versenycsapathoz való csatlakozásra.

A versenyszakosztályhoz való csatlakozás és az edzések biztonságos látogatása érdekében a következő feltételek elengedhetetlenek:

• Ideálisan 6 és 10 év közötti életkor.

• Biztos, alap-sítudás.

• Saját felszerelés (versenyzésre is alkalmas sí, cipő, bot, ruha, sisak, szemüveg
   megfelelő méretekben).

A síedzéseket a mozgáskoordináció és az egyensúly fejlesztése érdekében snowboarddal is színesítjük - különösen gyengébb hóviszonyok esetén - ezért javasolt megfelelő méretű deszka és kemény kötés, amire sícipővel is rá lehet állni.

Az edzésekről, és a várható menetrendről a kutasdavid@gmail.com e-mail címre küldött levéllel tájékozódhatnak. Várunk minden kedves érdeklődőt. Az esetleges edzési időpontok itt és a főoldalon is megjelennek.

Kapcsolat, további információk:

Kutas Dávid - koordinátor
Mobil: +36-30-470-5793
E-mail: kutasdavid@gmail.com


megosztás: