Vissza a főoldalra

Nyílt Síverseny - 2013 - Eredmények

Dátum
2013.02.03. | Írta: Dr. Kékesi Tamás, Kutas Dávid | Szerkesztette: Kutas Dávid Tamás


A versenyen indulók műlesiklásban mérhették össze tudásukat két futamban, a 2013.02.03-án vasárnap 11 órától, Bánkúton megrendezett versenyen.

A szombati napközbeni szinte katasztrofális időjárás után, az este folyamán megérkezett a hó utánpótlás. A verseny napján, vasárnap így, a kitartó és elhivatott versenyzőket ideális körülmények fogadták. A havazás egészen a vasárnap délelőtti órákig kitartott, ez részben megnehezítette a Bánkútra való feljutást is, emiatt a verseny is később kezdődött. A havazás később elállt, majd a délután folyamán újult erővel kezdte el frissíteni a már akkor is jó állapotban lévő pályákat. Így, aki bízott Bánkút nagyszerű adottságaiban, újfent nem csalódhatott.

A verseny eredményhirdetésekor készült fotó:


Fotó: Kutas Tamás

A verseny a Síklub épületével szembeni 4-es pályán zajlott le, jó hangulatban, változatos látási viszonyok között. A versenyen részt vett a Sátoraljaújhelyi Síszakosztály is, akik eredményesen képviselték egyesületüket (jelölésük az eredménylistában: STK). Budapestről, a Wintersport SC növendékei is részt vettek a versenyen, akik szintén számos versenyzőt indítottak el, és értek el szintén kiváló eredményeket.

A versenyzők számára a Klub házának közösségi szobája, és a változatos kínálattal rendelkező étterem nyújtott pihenési lehetőséget a versenyt megelőzően és a verseny után egyaránt. Köszönjük mindenkinek a versenyen való részvételt.

A verseny eredményjegyzéke itt elérhető:
• Nyílt Síverseny - 2013 - Eredmények - XLS
• Nyílt Síverseny - 2013 - Eredmények - XLSX

Kapcsolódó oldalak:

• Nyílt Síverseny - 2013

megosztás: