Vissza a főoldalra

Szombaton nyit Bánkút

Dátum
2014.01.31. | Írta: Kutas Dávid | Szerkesztette: Kutas Dávid


2014. február 1-jén, szombaton 9.00 órakor elindulnak a sífelvonók Bánkúton. Hosszas várakozás után végre üzembe állhatnak a bánkúti pályák és felvonók. Szerdán délután megtörtént az enyébb lejtásű pályák gépi előkészítése, hogy a hétvégére megfelelően kifagyott pályák várják a Bánkútra érkező sportolni vágyókat.Végre megkezdődhet a 2013/ 2014-es szezon a Bükkben is. Február elsején, szombaton reggel 9 órakor indulnak a felvonók a Bükk szívében található bánkúti sícentrumban.

A múlt héten még üres pályák e hétvégén már várják a sportolni vágyókat:


Szombaton a még mindig viszonylag limitált hóviszonyok miatt az enyhébb lejtésű pályák fognak üzemelni. A korábbi szezonokhoz hasonlóan a klub épülete mögötti étterem is várja a felfrissülésre, étkezésre vágyókat. A liftek üzemideje alatt a síszervíz és kölcsönző is teljes kapacitással üzemel.

Szombaton jó eséllyel az időjárási viszonyok is kedvezően fognak alakulni, így aki nem tervez síelést - vagy éppen snowboardozást - is megtalálhatja a maga számításait Bánkúton és környékén, például egy séta formájában.

A holnapi nyitott pályák és liftek a ma éjszakai időjárás függvényében alakulnak. A legfontosabb információk az eddig jól megszokott módon a főoldalon és a sícentrum más közösségi oldalain fognak megjelenni.

Frissítés: A hétvége után a terep újra zárva tart, a következő jelentősebb havazásig.megosztás: