Vissza a főoldalra

Összefogás Bánkútért a MiNap kezdeményezésére

2010.10.29.


A MiNap segíteni szeretne a síklubon, ezért több vállalkozást is megkerestek, illetve tudósításukat követően több cég is jelentkezett, akik jelezték, hogy munkaerővel, vagy villamostechnikai anyaggal tudnák segíteni a helyreállítást.


Az önkormányzati tulajdonú Miskolci Kommunikációs Nonprofit Kft lapja, a MiNap segíteni szeretne a síklubon, ezért több vállalkozást is megkerestek, illetve tudósításukat követően több cég is jelentkezett, akik jelezték, hogy munkaerővel, vagy villamostechnikai anyaggal tudnák segíteni a helyreállítást.

A MiNap közvetítő szerepének máris van eredménye: A távközlési hálózatok tervezésével, kivitelezésével is foglalkozó Telvill Kft. mintegy 2500 méter hosszúságú kábellel, transzformátorokkal segít, a Vad-Szer 10 Kft., elektromos megszakítókat és egyéb alkatrészeket biztosít (a pontos igények felmérése most zajlik). A Bláthy Ottó Villamosipari Szakközépiskola igazgatója, Velenyák János úr úgy nyilatkozott, hogy munkaerővel tud segíteni: akár 10-12 villanyszerelő hallgatót is tud biztosítani a helyreállításához.

További cégek, egyesületek felajánlását a Síklub a bankut@bankut.hu e-mail címen, illetve a MiNap szerkesztőségén keresztül várja.

A helyreállításhoz szükséges anyagok jegyzéke itt letölthető.
megosztás: