Vissza a főoldalra

2012. évi társadalmi munka

Dátum
2012.10.03. | Írta: Dr. Varga József, Kutas Dávid | Szerkesztette: Kutas DávidTisztelt Klubtagok,

A szezonkezdet előtti felkészülés utolsó eseményeként a pályák és felvonó nyomvonalak végleges rendbe tételére az Elnökség társadalmi munkát szervez. A hatályos Alapszabály által a Klubtagok számára előírt társadalmi munka teljesítésére:

• 2012. október 13-án és 14-én
• 2012. október 20-án és 21-én


9.00 órai kezdettel nyílik lehetőség, előzetes bejelentkezés alapján, amelyet vagy a bankut@bankut.hu e-mail címen, vagy a 06-30-955 2991 telefonszámon (Kovács Zoltán) kell megtenni legalább 48 órával hamarabb. 3-4 fős csoportoknak hétközbeni munkavégzésre is van lehetőség, amennyiben ezt előre bejelentik. Esős idő esetén a társadalmi munka elmarad és új időpont kerül kijelölésre, amelyet a bankut.hu honlapunkon teszünk közzé.

Elvégzendő munkák:

• meredek részek, felvonó nyomvonalak kaszálása,

• sípályák, felvonó nyomvonalak megtisztítása (gallyazás),

• tereprendezés (vaddisznó túrások elsimítása, kőszedés),

• műanyag sípálya modulok összeszerelése a "csőben" kialakuló hóhiány megakadályozására (az összeállított, még mozgatható modulokat csak az első hóeséskor lehet végleges helyükre lefektetni). Az összeszerelés célszerszáma egy kilincs, amellyel a csatlakozások a helyükre nyomhatók.

Kérjük, hogy a korábbi évekhez hasonlóan a szokásos szerszámokat (de főként kapát és gereblyét), illetve védőkesztyűt lehetőség szerint mindenki hozzon magával.

Ezúton is felhívjuk szíves figyelmét arra, hogy a jelenléti ívet a munka befejezésekor feltétlenül szíveskedjék aláírni, mivel a társadalmi munka kötelezettség tárgyévi nem teljesítése a tagsági kedvezmények elvesztésével járhat.

Mivel jelen értesítést csak a honlapunkon tesszük közzé, külön levelet ezúttal nem küldünk, kérek mindenkit, hogy az ismeretségi körébe tartozó klubtagok figyelmét külön is szíveskedjék erre az eseményre felhívni.

Minden klubtagot (és hozzátartozót) sok szeretettel vár az Elnökség nevében,

Dr.Varga József
Elnök